Рибни котлети

Рибни котлети Лакомник
Рибни котлети
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

150 г сепия

300 г филе от треска

1 жълтък

½ ч.л. соев сос

2 с.л. картофено нишесте

100 г аспержи

4 с.л. грах

3-4 с.л. зехтин

сол на вкус

1 с.л. соев сос

Начин на приготвянe

Сварете филето от треска за 3 минути. Почистете и нарежете сепията. Смесете треската, сепията, жълтъка, соевия сос и подправете със сол на вкус. Намачкайте добре продуктите и прибавете нишестето, разбъркайте добре до еднородна смес. Оставете в хладилник за 2 часа. Извадете сместа и оформете кюфтета и ги сварете за 10 минути. Прибавете граха и аспержите. При сервиране поръсете със зехтин и соев сос.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц