Пица Капричоза

Пица Капричоза Лакомник
Пица Капричоза
Време за приготвяне
Приготвяне
1 час
Порции
Порции
4
Автор
Милена Петрова, Бургас
Лакомник Необходими продукти

2 1/4 ч.л. суха мая
1 1/2 ч.ч. топла вода
4 ч.ч. брашно
1 1/2 ч.л. сол
2 с.л. зехтин или олио
1 с.л. захар
сирене моцарела
кашкавал
домати
гъби
шунка
маслини

Начин на приготвянe

От сухата мая, топлата вода, брашното, солта, олиото или зехтина и захарта се замесва тесто. Разточва се с дебелина 1 см. Намазва се със зехтин или олио. Първо се нареждат нарязаните домати, а след това моцарелата, шунката, гъбите. Най-накрая се слагат маслините. Пече се в предварително загрята фурна. Накрая добавяме настърган кашкавал и запичаме до готовност.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц