Нели Рангелова готви артистично

Нели Рангелова готви артистично Лакомник
Нели Рангелова готви артистично
Автор:Лакомник

В семейството на Нели Рангелова по-добрият кулинар е мъжът й - Георги Бочуков. Той е цар не само на месните ястия, но твори и страхотни плодови пити и баници. Самата Нели също може да готви, но приготвя предимно салатите за трапезата им. "Аз съм по-артистичен човек. Губя много време в приготвянето на някакво ястие, защото искам да изпипвам всичко да се получи нещо завъртяно и нестандартно", казва Рангелова.

Необходими продукти:

100 г киноа

1 авокадо

5 чери домата

6 маслини черни

80 царевица

1 връзка магданоз пресен

1 щипка сол

1 щипка черен пипер млян

1 с.л. зехтин

Начин на приготвяне:

Киноата се сварява в подсолена вода в съотношение 2:1 под капак. В салатена купа се нарязват чери доматите на половинки и авокадото на кубчета. Добавя се сварената царевица на зърна(може и от консерва). Киноата се изцежда и се добавя в салатата, заедно с маслините. Полива се със зехтин и се разбърква добре. Овкусява се със сол и черен пипер и се поръсва с нарязани листенца магданоз.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц