Задушени картофи с праз и кашкавал

Задушени картофи с праз и кашкавал Лакомник

Икономично, бързо и много вкусно предложение за оябд или вечеря

Задушени картофи с праз и кашкавал
Време за приготвяне
Приготвяне
30 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг картофи

3-4 стръка праз

4 с.л. олио

1 връзка магданоз

100 г кашкавал

черен пипер

Начин на приготвянe

Картофите се обелват и се нарязват на кубчета. Прибавя се нарязаният праз, заливат се с 1-2 ч.ч. вода и се варят. Щом омекнат, се слагат олиото и магданозът. Ястието се досварява на тих огън. Поднася се поръсено с настърган кашкавал.

Още по темата
Още по темата
Крем супа с картофи, карфиол и гъби
Разделете карфиола на цветчета и го задушете с нарязаните гъби. Прибавете ситно нарязания чесън, подправете и разбъркайте. Залейте с вода и оставете супата да се вари...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц