Гювечета

Гювечета Лакомник
Гювечета
Време за приготвяне
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
Порции
0
Автор
Маруся Димитрова, Попово
Лакомник Необходими продукти

картофи
печена чушка
домати
яйце
пресни гъби или от консерва
кашкавал или топено сирене
колбас, наденичка или пушен бекон - по желание на домакинята
магданоз
Забележка: количествата на продуктите се определят от броя на гювечетата, които ще се приготвят по ваша преценка.

Начин на приготвянe

Картофите се нарязват на кубчета и се разпределят в гювечетата. Слагат се чушката, гъбите, колбасът или беконът. Слага се мазнина, сол на вкус и малко водичка. След като се запекат, гювечетата се изваждат и се слагат доматите.

Отново се запичат и малко преди да са напълно готови, се изваждат и отгоре се слага по едно яйце и кашкавал или топено сирене.

Лесен и чудесен обяд или вечеря!

Добър апетит!

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц