Уникална гадателница - какво е да сънуваш, че готвиш?

Уникална гадателница - какво е да сънуваш, че готвиш? Лакомник

Отговорът идва с уникалното премиерно издание

Уникална гадателница - какво е да сънуваш, че готвиш?
Автор:Лакомник

Идва гадателницата на модерния човек, който сънува през 21. век и в неговите видения нахлуват технологични джаджи и реплики от политически събития, които сме видели в репортажите по телевизиите, както и в част от забързаното ежедневие. Новият български съновник ще удовлетвори не само суеверните, за които сънят е култ и предначертава живота им, но и реалистите, изначално скептични към сигналите на мистиката.

Когато денят ни минава в препускане, неизбежно той се визуализира, докато опитваме да възстановяваме през нощта. Темата на съня, както може да е това, което ни е впечатлило, така и нещо, за което не сме имали време. Както храната има много важна роля в живота ни, така и нейното приготвяне. Тя може да ни помогне да разгадаем какво ни очаква. Например, ако насън готвиш някакво ядене, ще се издигнеш в обществото. А какво е тълкуванието на различните хранителни продукти, може да научите само от „Новият български съновник“.

 Освен какво вещаят сънищата, в това уникално издание, може да прочетете как дните от седмицата и дните от месеца им влияят. Какво е всъщност „Вечен календар“? Както и как ни се отразява времето и какво предсказва то.

„Новият български съновник“, представен ни от издателство "Милениум" е вече на вестникарския павилион до теб, на специална цена от 8 лева. Количествата са строго ограничени.

Напиши коментар »
(6)
Ai perfecta drpttaee. Si eu am invatat lafel anul trecut cand am facut scoala. Dar din cate stiu eu a ramas STOP si multi pica traseul din cauza acelui stop.
I'm not easily imredsspe. . . but that's impressing me! :)
All of these articles have saved me a lot of hesdcahea. http://pssmmaqleb.com [url=http://nyiarbtxlfi.com]nyiarbtxlfi[/url] [link=http://zsqwpda.com]zsqwpda[/link]
Thank God! Soeonme with brains speaks!
Yup, that'll do it. You have my apictrpaeion. http://clpkiaml.com [url=http://dzavzhvrxwj.com]dzavzhvrxwj[/url] [link=http://hitbzcs.com]hitbzcs[/link]
wh0cd518520 starlix keflex isoptin dilantin speman
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц