Торта с пурички



Приготвяне
2 часа
Порции

16

Начин на приготвянe
От изброените продукти се приготвя пандишпанов блат и се изпича в умерена фурна. Добре е блатът да бъде изпечен 1 ден преди тортата да бъде направена. След като изстине, се разрязва на три платки, като всяка се сиропира и се намазва с крем.
Кремът:
Загрява се сметаната с шоколада до разтопяването му. Престоява минимум 4 часа в хладилник, след което се разбива на пухкав крем.
Отгоре се залива с разтопен шоколад, а отстрани се украсява с пурички. От фондана се оформят калии или др. цветя.
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп

Овен (20.03 - 20.04)
Ще ви се наложи да действате бързо и да мислите няколко хода напред, ако искате да впечатлите хората, на чието мнение държите. Лошото е, че някои от зодията са доста напрегнати. Бъдете готови да направите компромис с когото и когато се наложи. Имате ясна цел и добри идеи. Просто действайте внимателно. Съботата и неделята са спокойни, но понеделникът е напрегнат. Ще имате ядове от всякакъв характер, най-вече битов. Във вторник надвисва раздяла с човек, когото обичате. Вслушайте се в гласа на интуицията си. В сряда - делови срещи, а за някои - и пътуване.