СЕНЗАЦИЯ! Магическият родопски камък спира рака и пречиства храната

СЕНЗАЦИЯ! Магическият родопски камък спира рака и пречиства храната Лакомник
СЕНЗАЦИЯ! Магическият родопски камък спира рака и пречиства храната
Автор:Лакомник

Зеолитът е естествен камък, който отдава част от полезните си вещества, когато се постави във вода. Невероятния природен дар може да се намери у нас, най-често в областта на Родопите.

Експертите казват, че камъкът действа добре на човешкото тяло и то по отношение на много неща. На първо място, той отделя във водата, в която е накиснат, много антиоксиданти, а това води до естествено подмладяване. Но най-вече ни помага да се чувстваме по-добре като пречиства тялото ни. Смята се, че ако месец го приемаме редовно, можем да се отървем от цели 4 кг шлака от тялото ни. И не става дума само за обикновени отрови, а и за онези, които са канцерогенни и могат да ни докарат рак като нитрозамините например. Това вещество поемаме с всяка консервирана, пържена или опушена храна. И не само. Подходящ е за зони, в които хората са изложени на тежки метали или дори радиоактивни елементи. Уникалният камък, който може да се намери най-често до вулкани, помага на организма ни да се справи и с амоняка в клетките.

Редица световни специалисти са категорични, че е хубаво да се ползва и от хора, които се занимават с тежък физически труд или тренират усилено. Съставките на камъчетата изчиства мускулите от млечната киселина и в резултат на това нямате мускулна треска. 

Освен това зеолитът е много подходящ за всеки от нас заради лошата храна, която приемаме всеки ден. Камъкът маха от тялото ни киселините, които се трупат с всяко ядене. А това води до по-добър баланс на всички вещества в организма ни. Така само с малко вода, в която е имало зеолит, ще можем да компенсираме неправилното хранене през седмицата например. В резултат на това действие се почистват още бъбреците и жлъчката, пикочните пътища и дори зъбите, както и кръвоносната система. Заради последното, високото кръвно бързо влиза в нормални граници. Тъй като повечето органи се изчистват, се намалява рискът от язви и рак. В този списък влизат дори проблемите с нервите. Ако по време на празниците сте прекалили с алкохола или хапването, родопският камък е вашето спасение, защото ще помогне на черния дроб да се изчисти по-бързо.

В сезона на гриповете можете да забравите за скъпите имуностимулатори и витамини. Достатъчно е да пиете вода, в която е бил накиснат зеолит. Ефектът е, че се увеличават съпротивителните сили на организма.

Помага и при кожни проблеми

Ако по кожата ви има обриви или просто алергия, най-добрият начин да се справите с проблемите отново е зеолитът, но този път на прах. Хората, които са го пробвали твърдят, че помага дори за псориазис. Българското чудо може да ви спаси от акне или от различни обриви. Единственото, което трябва да знаете, че тези заболявания са упорити и е нужно по-дълго лечение.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Бисквитена торта с цедено мляко Бисквитена торта с цедено мляко
В купа разбийте киселото мляко с 1 чаена лъжичка пудрата захар. С другата1/2 чаена лъжица пудра...
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Динамично и дори понякога неочаквано ще се случват нещата при вас през следващите дни. За много от тях приносът ви е безспорен, но и изненади няма да липсват. Възможни са промени и преобразувания, които ще поставят някои от вас пред избор. Делово предложение ще привлече интересите ви за работа в малко по-различна сфера на занимания, в която ще упражните знанията и натрупания ви дотук опит. Много неща ще внасят настроение в живота ви, сред които семейството, децата, домът и всичко, към което насочите енергията си. Влизате в добър период, ще се чувствате и емоционално, и финансово доволни.