Сварявам качамака в леко солена вода. Внимавам брашното да не остане на топчици и бучки, като за целта го размивам в 1/3 от количеството на водата и след това го изсипвам при непрекъснато бъркане във врящата вода. Варя и бъркам качамака до пълното му „изпичане” в тенджерата. Вземам голяма чиния и разстилам част от него на дъното. Върху нея натрошавам сиренето, което леко поръсвам с босилек. Разстилам още качамак, върху който редя накъсаните чушки на дълги ивици. Върху третата част от качамака разхвърлям предварително изпържените яйца във вид бъркани и овкусени с червения пипер и копъра. Отново слагам от качамака, а отгоре редя филийки от маслини (без костилки). Завършвам купола с качамак. Поливам го целия с разтопеното масло, в което съм сложила да се запържи за секунди червеният пипер. Най-отгоре поръсвам блюдото с копър и го оставям за не по-малко от 1 час, в което време той се стяга и съответно може да се реже.
Така приготвеният качамак разделям на 8 порции, които при изчисление не дават повече от 300 калории.
Добър апетит!