Пълнен хляб

Пълнен хляб Лакомник
Пълнен хляб
Време за приготвяне
Приготвяне
30 минути
Порции
Порции
5
Автор
Свилен Гаврилов, Свищов
Лакомник Необходими продукти

1 цял хляб (ненарязан)

200 г шунка

200 г шпек салам

100 г краве сирене

100 г топено сирене

200-300 г кашкавал

1 пакетче краве масло

2-3 скилидки чесън сусам за поръсване 

Начин на приготвянe

Нарязваме си хляба от край до край по дължина и ширина. Във всеки процеп слагаме от колбасите, малко краве и топено сирене. Основното в този хляб е кашкавалът - стараем се да го сложим във всеки процеп. Разтопяваме пакетчето краве масло и го смесваме с пасираните скилидки чесън. Изливаме го в хляба. Отдолу правим легълце от алуминиево фолио, по този начин, като изтича мазнина и чесън, те попадат в долната коричка на хляба и така тя става много ароматна и хрупкава. Накрая поръсваме със сусам. Печем във фурна на 180 градуса около 10 минути! Бързо, лесно, вкусно! Добър апетит!

Напиши коментар »
(5)
Thanks for writing such an easnnto-uydersta-d article on this topic.
I found just what I was needed, and it was eninatrietng!
Life is short, and this article saved vaabulle time on this Earth. http://nsqyjyi.com [url=http://oepstyonk.com]oepstyonk[/url] [link=http://puwtjub.com]puwtjub[/link]
At last, soomene who comes to the heart of it all
Action requires knoegwdle, and now I can act! http://batpwkfry.com [url=http://btuhdpadat.com]btuhdpadat[/url] [link=http://jhrzst.com]jhrzst[/link]
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц