Пълнени свински пържоли

Пълнени свински пържоли Лакомник
Пълнени свински пържоли
Време за приготвяне
Приготвяне
40 минути
Порции
Порции
6
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг свинско месо

4 скилидки чесън

магданоз на вкус

1 филия хляб

3 с.л. настърган кашкавал

сол на вкус

2 с.л. олио

2 жълтъка

брашно за паниране

черен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Разбийте заедно запържения в сух тиган хляб, чесъна, магданоза, кашкавала, 2 с.л. олио, сол, черен пипер и жълтъците. Нарежете месото на порции и на всяко парче направете джоб. Напълнете го с получената смес, закрепете с клечка, наредете в намаслена тава и запечете до готовност в предварително загрята на 200 градуса фурна.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц