Пилешко рагу

Пилешко рагу Лакомник

Икономична идея за вкусен обяд само за 25 минути

Пилешко рагу
Време за приготвяне
Приготвяне
25 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

600 г пилешко филе

по 3 бр. зелена и червена чушка

2 с.л. кетчуп

2 скилидки чесън

2 с.л. соев сос

сол

млян черен пипер

2 малки глави лук

3 с.л. олио

Начин на приготвянe

Измийте и подсушете месото. Почистете чесъна, нарежете го на ситно, смесете го с кетчупа и соевия сос. С получения сос намажете месото. Измийте чушките, почистете ги и ги нарежете на лентички. Почистете лука и го нарежете на полумесеци. Запържете месото в олиото по 7 мин. от всяка страна. Извадете го, сложете го на дъска и го нарежете на парчета. В същия съд задушете лука с чушката за 6 мин., добавете месото и останалия сос, разбъркайте, овкусете със сол и пипер.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц