Печени чушки за салата

Печени чушки за салата Лакомник
Печени чушки за салата
Време за приготвяне
Приготвяне
2 часа
Порции
Порции
6
Автор
Янка Вълканова, Пловдив
Лакомник Необходими продукти

За буркан от 800 мл
изпечени червени чушки
80 г оцет
2 с.л. захар
1 с.л. сол
магданоз и чесън

Начин на приготвянe

Редят се чушките в буркана, като между тях се поставят чесън и магданоз, докато се напълни бурканът. Най-отгоре се слагат оцетът, солта и захарта. Може да ги затворим и да ги стерилизираме, а може с 2 аспирина без варене.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц