Паста и опера

Паста и опера Лакомник
Паста и опера
Автор:Лакомник

Световноизвестният италиански готвач Антонио Карлучио създава 17 уникални менюта от класически италиански рецепти по велики италиански опери. Карлучио показва по великолепен начин как изкуството много добре се съчетава с храната. Всяка рецепта е подбрана според характера на операта и музиката, а понякога и според изпълнителите.

Към книгата има и диск, на който са записани арии от най-великите италиански опери, сред които: „Риголето", „Аида", „Набуко" и „Травиата" от Верди; „Тоска”, „Бохеми”, „Мадам Бътерфлай” и „Турандот” от Пучини; „Севилският бръснар” от Росини; „Норма” и „Пуритани” от Белини; "Палячи" от Леонкавало и други.

Книгата може да закупите от сайта на издателство "Милениум" онлайн тук

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Диетични бъркани яйца Диетични бъркани яйца
В голяма купа, разбийте яйцата със млякото. Добавете ментата, праза, магданоза, ригана, солта и...
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
На преден план през следващите седем дни са грижи, породени от емоционално-любовни проблеми. Имате желание за връзка, която в този момент не може да се реализира, а опитите да ускорите нещата само влошават положението ви. Вие самите не сте убедени какво да направите и дали си заслужава да го направите, и затова сте толкова объркани. Лутате се в неща, от които не разбирате. Не си мислете, че съветите на професионалистите струват скъпо, по-добре дайте пари сега, отколкото после за поправяне на грешки. Очакват ви и материални загуби, предизвикани от вашата системна разсеяност.