Панакота с шоколад



Приготвяне
40 минути
Порции

6

Начин на приготвянe
Желатинът се поставя в студена вода и след набъбване се разтопява на водна баня или микровълнова. Оставя се леко да се охлади. Затоплят се на водна баня или млякото с кафето и шоколада до разтопяване. Затопля се сметаната със захарта до стопяване на захарта. Смесват се и ароматизират. Прибавя се желатина, разбърква се добре. Маслото се набожда на вилица и с него отново се разбърква крема до стопяването му. Налива в порционни купи. Поставя се в хладилник да стегне най- малко 6 часа. Гарнира се по желание.
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп

Овен (20.03 - 20.04)
Ще ви се наложи да действате бързо и да мислите няколко хода напред, ако искате да впечатлите хората, на чието мнение държите. Лошото е, че някои от зодията са доста напрегнати. Бъдете готови да направите компромис с когото и когато се наложи. Имате ясна цел и добри идеи. Просто действайте внимателно. Съботата и неделята са спокойни, но понеделникът е напрегнат. Ще имате ядове от всякакъв характер, най-вече битов. Във вторник надвисва раздяла с човек, когото обичате. Вслушайте се в гласа на интуицията си. В сряда - делови срещи, а за някои - и пътуване.