Овчарски гювеч

Овчарски гювеч Лакомник

Вкусен, бърз и икономичен гювеч

Овчарски гювеч
Време за приготвяне
Приготвяне
60 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

3-4 глави лук

7-8 чушки

олио

3-4 домата

300 г сирене

3 яйца

2 ч.ч. кисело мляко

2 с.л. брашно

сол

магданоз

Начин на приготвянe

Лукът, нарязан на дребно, и чушките, нарязани на ивици, се задушават в мазнината. Прибавят се нарязаните домати и се задушават, докато се изпари водата. Свалят се от огъня и се разбъркват с натрошеното сирене. Сместа се разбърква и се изсипва в тавичка. Залива се с разбитите в млякото яйца и брашно и се поръсва с магданоз. Ястието се пече в умерена фурна.

Още по темата
Още по темата
Интересен гювеч
http://www.youtube.com/watch?v=uJ2mp1FvDJQ
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц