Агнешко кълцано месо в було

Агнешко кълцано месо в було Лакомник

Вкусно майсторско предложение за неделния обяд

Агнешко кълцано месо в було
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

500 г агнешко месо

500 г агнешки дреболии

1 агнешко було

3 връзки пресен лук

3-4 домата

1 връзка джоджен

5 с.л. масло

сол

черен пипер

Начин на приготвянe

Месото и дреболиите се накълцват на ситно и се смесват със ситно нарязаните лук, джоджен, обелените и изстискани от сока домати, черен пипер, сол и олио. Сместа се разбърква добре и се оставя да престои 5-6 часа. След това се разпределя в нарязаното на парчета було. Порциите се увиват отделно като сарми и се пекат на скара или в умерена фурна.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц