Филе миньон от Севиля

Филе миньон от Севиля Лакомник

Много вкусна и ефектна рецепта за семейството и гостите

Филе миньон от Севиля
Време за приготвяне
Приготвяне
60 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г телешко месо

300 г дребни макарони

2 с.л. масло

2 с.л. настърган кашкавал

200 г доматен сос

магданоз

копър

сол на вкус

2 с.л. бяло вино

Начин на приготвянe

Месото се нарязва на 4 равни парчета, начуква се и се подправя леко, след което се изпържва добре. Запечете 4 филийки хляб и сложете месото върху него. Залива се с доматения сос разбъркан с виното, поръсва се с кашкавал и се гарнира със сварените макарони. По желание може да украсите със зелени подправки.

Още по темата
Още по темата
Пилешко филе с броколи
Нарежете месото на кубчета. Нарежете на ситно лука, чесъна, морковите, картофите на кубчета, целината на 4 части. Разделете броколите на цветчета и сварете в 1 л вода...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц