Телешка пача

Телешка пача Лакомник
Телешка пача
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомникa.бг
Лакомник Необходими продукти

4 телешки крака

2 с.л. ориз

2-3 яйца

2 с.л. оцет

4-5 скилидки чесън

черен пипер

магданоз

Начин на приготвянe

Крачетата се измиват добре и се заливат със студена подсолена вода. Варят се на силен огън до пълно разваряване на месото. Бульонът се прецежда и в него се вари оризът, добавя се месото от краката и щом е готова, се слагат яйцата и оцетът, в който са сложени счуканите скилидки чесън. Поднася се поръсена с черен пипер и магданоз.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц