Сьомга с домати и пармезан

Сьомга с домати и пармезан Лакомник

Бърза и диетична идея за обяд или вечеря

Сьомга с домати и пармезан
Време за приготвяне
Приготвяне
40 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 филета/котлети от сьомга
пресен босилек
2 домата
3-4 с.л. зехтин
200 г настърган пармезан


Начин на приготвянe

Загрейте фурната на 180С. Постелете скарата на фурната с алуминиево фолио, намазано с малко зехтин. Намажете сьомгата със зехтин. Поръсете ги с босилека. Отгоре постелете филийките домати. Накрая поръсете с пармезана. Печете в предварително загрята фурна за около 20-25 минути.

Още по темата
Още по темата
Хрупкава сьомга на фурна
Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете рибните филета в тавичка с хартия за печене с кожата надолу. Овкусете ги със сол и черен пипер. След това ги намажете с...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц