Сръбски кебапчета от свинско месо

Сръбски кебапчета от свинско месо Лакомник

Любимата рецепта в нов вариант

Сръбски кебапчета от свинско месо
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг свинско месо

1 скилидка чесън, пасирана

1/2 ч.ч. лук, наситнен

1 ч.л. сол

черен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Смелете месото на кайма. Смесете го с чесъна, лука, пипера и солта и омесете добре.

Оформете месото на дълъг цилиндър и от него нарежете дълги около 4-5 см кебапчета.

Сложете кебапчетата в чиния и ги покрийте с фолио. Оставете в хладилника за 1 час да отлежи каймата.

Загрейте скарата и ако има нужда я намаслете. Изпечете кебапчетата около 4 минути от всички страни до получаване на златист загар.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц