Свинско филе в медно-горчичен сос

Свинско филе в медно-горчичен сос Лакомник

Апетитни пържолки за вечеря, които стават за 20 минути

Свинско филе в медно-горчичен сос
Време за приготвяне
Приготвяне
25 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 филета свинско месо

2 1/2 с.л. горчица

2 с.л. ябълков оцет

2 с.л. мед

1 с.л. соев сос

1/2 с.л. вода

1 с.л. магданоз, наситнен

3 скилидки чесън, пасирани

1/4 с.л. джинджифил

2 с.л. олио

 

Начин на приготвянe

Начукайте месото с чукче. Смесете месото с горчицата, оцета, меда, соевия сос, водата, магзаноза и чесъна и затворете в найлонов плик. Разбъркайте и сложете в хладилник за 4-5 часа или една нощ.

Извадете месото 20 минути преди готвене. Загрейте тиган на средно силен огън ии добавете месото като го запържите за 4-5 минути от двете страни. Отстранете от тигана и оставете 5 минути преди да нарежете. Добавете марината в тигана и оставете да заври за 2-3 минути. При сервиране добавете от маринатата върху месото.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц