Свинско с моркови

Свинско с моркови Лакомник

Крехки пържолки с невероятен аромат

Свинско с моркови
Време за приготвяне
Приготвяне
70 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг моркови

700-800 г свинско месо

4 глави лук

4 скилидки чесън

2 яйца

1 ч.ч. готварска сметана

125 г масло

сол

черен пипер

Начин на приготвянe

Морковите и лукът се нарязват. Запържват се в загрятото масло. Месото се нарязва на средно големи пържолки. Всичко се сипва в тава, поръсва се със сол, черен пипер и се разбърква. Залива се със сметаната, разбъркана с яйцата и ситно нарязания чесън и се запича във фурната за около час.

Още по темата
Още по темата
Свинско с моркови и чесън
Пържолите се начукват и поръсват със сол и черен пипер. Нареждат се в тавичка на 2 реда, като помежду им се слагат морковите, чесънът и дафиновият лист. Върху...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц