Свинско бонфиле с гъби и сушени домати

Свинско бонфиле с гъби и сушени домати Лакомник

Уникална рецепта за вкусно и сочно свинско бонфиле

Свинско бонфиле с гъби и сушени домати
Време за приготвяне
Приготвяне
60 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

600-700 г свинско бонфиле

300 г гъби

1 глава лук

5-6 скилидки чесън

1лимон

200 г сушени домати

200 г кашкавал

соев сос

сол

черен пипер

розмарин

Начин на приготвянe

Бонфилето се нарязва на тънки филийки и се маринова с малко соев сос, лимонов сок, розмарин, черен пипер, сол и ситно нарязан чесън. Гъбите и лукът се нарязват. Маринованите филета се запичат на тиган за по 5 минути от всяка страна след което се отделят в тавичка. Върху тях се нареждат гъбите, лукът, сушените домати, нарязани на парченца, чесънът и се настъргва кашкавала. Запича се във фурна при 180С до готовност.

Още по темата
Още по темата
Свинско бонфиле със сос
Бонфилето го овкусяваме с черен пипер и сол на вкус от двете страни. Слагаме в съд малко брашно и овалваме всяко едно от парчетата бон филе от двете страни. В друг съд...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц