Свински ребра в соев сос

Свински ребра в соев сос Лакомник

Апетитна идея за лесна вечеря

Свински ребра в соев сос
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

900 г ребра, без кости и нарязани

300 мл горчица

2 с.л. олио

2 лук, нарязани на ленти

5 скилидки лесън, пасирани

1 с.л. настърган джинджифил

1 с.л. сусамово олио

3 с.л. бяло вино

1/3 ч.ч. соев сос

3 ч.ч. вода

1 с.л. бял пипер

Начин на приготвянe

Загрейте 2 с.л. олио на средно силен огън и запържете лука, чесъна и джинджифила за 1 минута. Добавете месото, виното, пипера и 1 ч.ч. вода. Покрийте с капак и оставете 5 минута да се задушава. Добавете горчицата и разбъркайте. Сипете соевия сос и разбъркайте. Сипете още една чаша вода и оставете да заври. Намалеге огъня и оставете да къкри 45 минути или час докато месото е готово. Проверете това с вилица.Ако се налага добавете по малко вода.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц