Свински пържоли с пармезан на тиган

Свински пържоли с пармезан на тиган Лакомник

Сгответе бързо и апетитно за вечеря

Свински пържоли с пармезан на тиган
Време за приготвяне
Приготвяне
60 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

800 г свинско месо (4 пържоли)

3-4 скилидки чесън

200 г настърган пармезан

2 яйца

риган, босилек

сол и черен пипер

100 г галета

 



Начин на приготвянe

Смесете галетата, пармезана, счукания чесън и нарязаните зелени подправки. Подправете със сол и черен пипер. Разбийте яйцата. Потопете пържолите в яйцето, а след това в сухата смес. Загрейте тиган с малко мазнина на средно висока температура и запечете пържолите от двете страни. Поднесете с гарнитура по желание.

 

 

Още по темата
Още по темата
Свински стек с бира
Стековете се измиват и подсушават. В дълбока купа се приготвя марината от бирата, меда, горчицата, чесъна, солта, сокът на лимона и зехтина. Месото се потапя в нея и...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц