Свински пържоли с аншоа

Свински пържоли с аншоа Лакомник

Вкусна и изискана вечеря само за 30 минути

Свински пържоли с аншоа
Време за приготвяне
Приготвяне
30 минути
Порции
Порции
6
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

6 свински пържоли

100 г галета

3 яйца

сол

200 мл олио

1 лимон

100 г аншоа

Начин на приготвянe

Пържолите се очукват и осоляват. Потапят се в яйце, галета и яйце. Пържат се в много сгорещена мазнина. Сервират се всяка с кръгче лимон и рулце аншоа. Гарнират се с пържени или варени картофи.

Още по темата
Още по темата
Пълнени свински пържоли с гъби
Разтопете маслото и сотирайте гъбите, лука и керевиза докато течността изври. Добавете магданоза и галетета и разбъркайте. Оставете да се охлади. С остър нож...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц