Свински кебап в гювеч

Свински кебап в гювеч Лакомник

Ароматен специалитет от крехки мръвки

Свински кебап в гювеч
Време за приготвяне
Приготвяне
90 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г свинско месо

2-3 картофа

1-2 моркова

половин буркан кисели краставички

1-2 главички лук

1 бурканче гъби

1 ч.ч. бяло вино

1 с.л. брашно

червен пипер

чубрица

сол

черен пипер

Начин на приготвянe

Месото се обърква с подправките  и брашното и се слага в гювеча заедно с останалите продукт и се залива със сока от киселите краставички и виното,и малко топла вода.Пече се в умерена фурна за около час и половина.

Още по темата
Още по темата
Телешки кебап във фолио
Месото се нарязва на малки хапки, осолява се и се разбърква с настърганите лук и домати, магданоз, червен пипер, стопеното масло и зърната черен пипер. Оставя се да...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц