Риба по италиански

Риба по италиански Лакомник

Крехко филе със свежа моцарела и ароматна мащерка

Риба по италиански
Време за приготвяне
Приготвяне
20 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 парчета филе от треска по 120 г (или друга риба по избор)

4 парчета сирене моцарела

50 г доматено пюре

1 домат

2 стръка мащерка

400 мл вода

сол на вкус

черен пипер на вкус

зехтин

Начин на приготвянe

Обелете домата и го разрежете на 4 части. Сложете върху всяко парче риба сирене, малко доматено пюре, парче домат, подправете със сол и черен пипер. Завийте всяко парче на руло, закрепете с клечка. Кипнете водата, добавете мащерката и сварете за 10-12 минути под капак. Сервирайте рибата като поръсите със зехтин и лимонов сок на вкус.

Още по темата
Още по темата
Диетична салата с кафяв ориз и пилешко месо
В голяма купа смесете свареното и нарязано пилешко, сварения на пара ориз, отцедената царевица, нарязаните домат и чушка, парчетата портокал и нарязаната целина....
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц