Пълнена шунка с фузили (стъпка по стъпка)

Пълнена шунка с фузили (стъпка по стъпка) Лакомник
Пълнена шунка с фузили (стъпка по стъпка)
Време за приготвяне
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
Порции
2
Автор
Гергана Ламбрева, Пазарджик
Лакомник Необходими продукти

2 парчета свинска шунка
50 г сварени фузили
1 с.л. крема сирене
50 г кашкавал
1 с.л. сварен грах
1 яйце
2 с.л. брашно
копър на вкус
няколко щипки сушен нарязан лук
4 клечки за зъби
3 с.л. олио
За гарнитура:
100 г сварени фузили

Начин на приготвянe

Върху всяко парче шунка слагаме половината фузили, отгоре половината крема сирене, кашкавал, грах и малко копър.

 

 

Навиваме ги на рула и защипваме краищата им с клечки за зъби.

 

 

Потапяме ги в разбитото яйце, после в брашно и после пак в яйце.

 

 

 

Изпържваме ги и от двете страни в загрятото олио. Слагаме ги в чиния, а отстрани за гарнитура добавяме сварени фузили. Поръсваме с копър и сушен лук.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц