Плодово реване

Плодово реване Лакомник

Сочен сладкиш с невероятно съчетание на вкусове

Плодово реване
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

5яйца

1 1/2 ч.ч. захар

1 ч.ч. грис

200 г смлени орехи

5 с.л. брашно

1 с.л. какао

бакпулвер

За сиропа:

250 мл вода

1 ч.ч. захар

1 ванилия

Начин на приготвянe

Ябълките се настъргват, а яйцата се разбиват с миксер заедно със захарта. Към разбитите яйца се добавят грисът, орехите, настърганите ябълки, брашното, смесено с бакпулвера, и какаото. Всичко се разбърква добре. Сместа се изсипва намаслена тава. Пече се в предварително загрята на 200С фурна до готовност. През това време пригответе сиропа. Водата, захарта и ваниловата захар се смесват в тенджера и сместа се оставя да заври. След това с охладения сироп се залива изпеченото реване.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц