Пилешки сърца с гъби

Пилешки сърца с гъби Лакомник
Пилешки сърца с гъби
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г пилешки сърца

3 глави лук

400 г гъби

50 г топено сирене

сол на вкус

черен пипер на вкус

1 с.л. олио

Начин на приготвянe

Сварете пилешките сърца за 5 минути да омекнат леко, но не до пълна готовност. Загрейте олиото на средно силен огън и добавете нарязания на колелца лук. След 2 минути добавете нарязаните гъби. Пържете на силен огън около 3-4 минути докато гъбите станат кафеникави. Добавете сърцата за 2-3 минути и бъркайте внимателно. Сместа от тигана преместете в тавичка или гювечета. Отгоре сложете кръгчета топено сирене. Сложете във фурната на 180 градуса за около 15 минути или докато сиренето придобие златист цвят.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц