Пилешки дробчета по френски

Пилешки дробчета по френски Лакомник

Бързо и апетитно предложение за вечеря

Пилешки дробчета по френски
Време за приготвяне
Приготвяне
35 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг пилешки дробчета

3 глави лук

7-8 скилидки чесън

майонеза

лютивка

горчица

сол

черен пипер

копър

магданоз

Начин на приготвянe

Лукът и чесънът се нарязват на филийки и се пържат на тих огън. След като се задушат се вадят от мазнината и се слагат дробчетата на по силен огън, като се изпържат дробчетата се прибавя и лукът, дърпа се от огъня и се слагат 4 супени лъжици майонеза, 1 супена лъжица горчица, черен пипер, сол, сух копър и 2 лъжици лютивка. Връща се обратно на котлона за 1-2 минутки и се сервира поръсени с магданоз. 

Още по темата
Още по темата
Омлет с пилешки дробчета
Измитите дробчета се нарязват на дребно и се запържват в маслото заедно с лука. Яйцата се разбиват с млякото, сол и черен пипер. Изсипват се към дробчетата, разбъркват...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц