Пилешки бутчета по азиатски

Пилешки бутчета по азиатски Лакомник
Пилешки бутчета по азиатски
Време за приготвяне
Приготвяне
8 часа
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 пилешки бутчета (горно и долно), без кожа

450 г бейби царевица, отцедена и кочанчетата нарязани на две

250 г кестени от консерва, отцедени и нарязани на филии

1 червена чушка, нарязана на ленти

3/4 ч.ч. китайски сос за пържене (или др. мазнина)

1/2 ч.ч. лук, настърган

4 бр. по около 2 см. широки ленти портокалова кора

1 ч.л. джинджифил

Начин на приготвянe

Смесете всички съставки в голям тиган. Покрийте и гответе около четири часа на средно силен огън или 8 на бавен.

Внимателно преместете бутчетата в чиния за сервиране (месото пада от костите и трябва да внимавате). Покрийте със соса.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц