Панирани пилешки пържоли с пармезан

Панирани пилешки пържоли с пармезан Лакомник

Сгответе бързо, лесно и апетитно ястие за вечеря

Панирани пилешки пържоли с пармезан
Време за приготвяне
Приготвяне
60 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 пилешки гърди 

1/2 ч.ч. зехтин

6 скилидки чесън

200 г галета

250 г пармезан

черен пипер


Начин на приготвянe

В широка купа смесете зехтина и стрития чесън. В друга купа комбинирайте сухите съставки. Потопете пържолите най-напред в зехтина, а след това го оваляйте добре в галетата. Поставете в тавичка върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Още по темата
Още по темата
Панирани свински ребърца
Нарязваме свинските ребра и ги слагаме в тенджера с вода и сол на вкус. Държим на огън, докато месото се свари, след което го изваждаме и оставяме да се изцеди....
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц