Паниран кашкавал

Паниран кашкавал Лакомник

Любимата рецепта в още по-вкусен вариант

Паниран кашкавал
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

240 г кашкавал

16 г брашно

2 яйца

80 мл олио

6 г краве масло

За панировката:

20 г брашно

2 яйца

60 мл бира

Начин на приготвянe

Кашкавалът, нарязан на порционни парчета с правоъгълна или квадратна форма и дебелина 1–1,5 см, се панира в панировката, след което се изпържва в маслена баня. При поднасянето се гарнира с пържени картофи, запържени филийки от червени домати, печени пиперки, пюре и др.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц