Неаполитанска супа с паста и наденица

Неаполитанска супа с паста и наденица Лакомник

Питателно ястие за обяд на цялото семейство

Неаполитанска супа с паста и наденица
Време за приготвяне
Приготвяне
40 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

240 г паста мидички, сварени според указанията на опаковката

200 г наденички, нарязани на ситно

1 тиквичка, нарязана на филии (1 ч.ч.)

1 малка жълта тиква, нарязана на филии (1 ч.ч.)

1 глава лук, наситнена

3 ч.ч. вода

800 мл доматена сос с босилек

500 г боб от консерва, отцеден

1 с.л. телешки бульон

Начин на приготвянe

Загрейте тиган на средно силен огън и запържете леко наденицата за 2 минути до златисто. Разбъркайте тиквичките, тиквата и лука. Гответе докато омекнат. Добавете останалите съставки освен пастата. Оставете да заври и намалете огъня. Оставете 15 минути да къкри и добавете пастата. 

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц