Московска разядка с бъбрек

Московска разядка с бъбрек Лакомник
Московска разядка с бъбрек
Време за приготвяне
Приготвяне
50 минути
Порции
Порции
2
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

200 г бъбрек

1 морков

1 глава лук

1 с. л. растително масло

по 100 г киселец или спанак

3 солени кисели краставици или от туршия

2 яйца

зелени подправки и сол на вкус

Начин на приготвянe

Бъбрека се измива, слага се в тенджера и се залива с вода и се вари за 2-3 часа. След това водата се сменява и след като кипне се вари още 5-10 минути. След това се вади и отново внимателно се измива и отново се вари докато стане готов.

Лукът и моркова се нарязват на дребно и се запържват в растително масло. Листата от киселеца и спанака се пасират или нарязват на дребно, киселите краставици се нарязват на тънки ивици.

Всички нарязани зеленчуци се слагат в кипящия бульон, прибавя се сол и се оставят да врят около 15-20 минути. 5 минути преди да са готови се прибавя киселеца и спанака. Яйцата се разбиват и се смесват с млякото и се прибавят в чинията при сервиране.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц