Миш-маш в гювеч

Миш-маш в гювеч Лакомник
Миш-маш в гювеч
Време за приготвяне
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
Порции
6
Автор
Людмила Христова, София
Лакомник Необходими продукти

2-3 глави лук
2-3 домата
5-6 печени чушки
300 г сирене
1 връзка магданоз
3-4 яйца
сол и черен пипер на вкус
олио

Начин на приготвянe

Лукът се нарязва на филийки и се задушава в олио и малко вода, добавят се вътрешността на доматите, нарязана на ситно, половината натрошено сирене, сол и черен пипер на вкус. Със сместа се напълват доматите и печените чушки, нареждат се в глинен гювеч, поръсва се с останалото натрошено сирене и върху всеки домат се чуква по едно яйце. Запича се в умерена фурна и се поръсва със ситно нарязан магданоз.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц