Ливански рибен киш

Ливански рибен киш Лакомник

Нестандартна идея за изкусително ястие по всяко време

Ливански рибен киш
Време за приготвяне
Приготвяне
60 минути
Порции
Порции
8
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг готово тесто

200 г филе от сьомга

200 г спанак

500 мл прясно мляко

2 яйца

100 мл сметана

черен пипер

сол

олио

Начин на приготвянe

Взима се готово тесто за пица и се разстила на тънко в тава. Покрива се с алуминиево фолио, за да не бухне и се изпича. Отделно в сгорещена мазнина се запържват няколко филета сьомга, подправени със сол и чер пипер и се нареждат върху готовото тесто. В отделен съд се задушава около спанак и се разстила върху рибата. Разбиват се прясното мляко с яйцата и сметана. С получената смес се залива цялото ястие. Пече се в загрята до 150 градуса фурна за около 20 минути.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц