Лазаня в тиган

Лазаня в тиган Лакомник
Лазаня в тиган
Време за приготвяне
Приготвяне
45 минути
Порции
Порции
6
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г колбас по избор

2 с.л. олио

1 глава лук

2 скилидки чесън, пасирани

700 мл доматено пюре или готов сос

4 листа кори за лазаня, разрязани на 3 части

1 ч.ч. настърган кашкавал

сол на вкус

Начин на приготвянe

Нарежете колбаса на ситно и го запържете за 4-5 минути. Прибавете лука, чесъна и запържете за 3-4 минути. Прибавете доматеното пюре или соса, задушете под капак за 8-10 минути, като подправите на вкус. Сипете 1/2 ч.ч. от соса в подходящ тиган, отгоре сложете от корите за лазаня, залейте със сос, поръсете с кашкавал, отново кори, сос, кашкавал и запечете в тигана под капак за 8-10 минути. 

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц