Кайли Миноуг хапва риба и плодове

Кайли Миноуг хапва риба и плодове Лакомник
Кайли Миноуг хапва риба и плодове
Автор:Лакомник

Тайната на перфектната фигура на австралийската певица Кайли Миноуг е скрита в диетичното й меню. В хранителния режим на фината певица е включен редовен прием на сок от грейпфрут, защото този плод съдържа специален ензим, който ускорява метаболизма. Грейпфрутовото вталяване не трябва да трае повече от седмица, защото организмът бързо се изтощава и човек започва да се чувства депресиран, без да има причина за това.

Денят на Кайли започва с прясноизцеден сок от един грейпфрут и 2 рохки яйца. Разрешено е да се пие и неподсладено кафе или чай. Но първото, което организмът трябва да получи след събуждане, е грейпфрутовият сок. Преди обед певицата изяжда половинка от сочния плод и подкрепя силите си с 2 тънки резенчета бекон.

На обяд отново я чака сок от един грейпфрут, 150 г салата от пресни зеленчуци по избор и месо. За месото няма абсолютно никакво ограничение, то може да бъде консумирано в каквито количества желае отслабващият. Не е важно и какво е месото, но е за предпочитане да се избягва свинското. Кайли предпочита риба и има любима рецепта, която приготвя сама.

За вечеря австралийското миньонче отново хапва риба, но трябва да е задължително печена - около 100 грама, салата - колкото и каквато иска, но без сос, и естествено - изпива сока от един грейпфрут.

Преди лягане я чакат още 300 мл сок от вълшебния плод, който, освен че пази тялото от напълняване, прави кожата мека, а косата - лъскава.

 

Бяла риба с аспержи

 

Продукти

1,5 кг бяла риба

500 г аспержи

100 г масло

160 г брашно

500 мл прясно мляко

2 яйца

1 ч.ч. заквасена сметана

100 г сирене

30 г галета

черен пипер

сол

Приготвяне

Поставя се почистената риба в малко количество вряща подсолена вода и се вари 10 минути. Изважда се, отстранява се кожата, поставя се рибата в огнеупорен съд, наоколо се подреждат сварените (или стерилизирани) и нарязани на парченца аспержи.

Залива се със сос бешамел, приготвен от маслена запръжка, сварена с прясно мляко и сол, към която сме прибавили жълтъците, сметаната, настърганото сирене и черен пипер. Поръсва се с галета, изпържена в масло и се пече около четвърт час.

 

Пълнен портокал

 

Продукти

4 портокала

300 мл портокалов сок

2 жълтъка

1 ч.л. нишесте

120 г пудра захар

сметана

череши - захаросани или захаросана портокалова кора

Приготвяне

Отрязват се капачета от измитите портокали на разстояние 1/3 от върха, внимателно се изважда сърцевината и се пресова. Смесва се с портокаловия сок, жълтъците, захарта и нишестето и се бърка на водна баня до сгъстяване. Пълнят се портокаловите кори с получения крем и се охлаждат. Преди поднасяне се украсяват със сметана и захаросани плодове.

Още по темата
Още по темата
Бионсе е бедствие в кухнята
Въпреки че е голям чревоугодник, звездата на поп музиката Бионсе Ноулс изобщо не умее да готви. Певицата признава, че дори не може да стопанисва кухнята си и не знае...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц