Кавърма по воденичарски

Кавърма по воденичарски Лакомник
Кавърма по воденичарски
Време за приготвяне
Приготвяне
1 час
Порции
Порции
6
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

750 г свинско месо
5 глави кромид лук
250 г стерилизирани гъби
250 г черен дроб
3 с.л. мазнина
1 ч.л. черен пипер
1/2 с.л. чубрица
1 к.ч. вино
лютиви чушлета 
сол на вкус

Начин на приготвянe

Обезкостеното и нарязано на ивички месо се запържва леко в мазнината. Прибавя се лукът, нарязан на филийки, малко вода и се задушава до омекване. Прибавят се нарязаните на ивички черен дроб и гъби, после виното, черният пипер, чубрицата и целите лютиви чушлета. Ястието се посолява, разбърква се леко, разпределя се в гювечета и се запича на фурна.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц