Заешки хапки в соев сос

Заешки хапки в соев сос Лакомник

Вкусна идея за вечеря и на гостите

Заешки хапки в соев сос
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг обезкостено заешко месо

2-3 яйца

галета

сол и черен пипер на вкус

2 ч.л. соев сос

2 щипки къри

1 лимон

5-6 стръка пресен магданоз

Начин на приготвянe

Сваряваме добре заека. Обезкостяваме месото и го нарязваме на парченца с големина по наш избор. Така нарязаните хапки поливаме със соевия сос, поръсваме с къри, сол и чер пипер. Оставяме в хладилника да отлежи за около час. Панираме хапките като топим последователно в галета и разбити яйца (ако обичате по-пухкава панировка направете го 2 пъти, важно е топването в яйцата да бъде последно) и изпържваме в обилно количество мазнина, силно сгорещена, до златисто.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц