Гъбен пастет

Гъбен пастет Лакомник
Гъбен пастет
Време за приготвяне
Приготвяне
30 минути
Порции
Порции
6
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг гъби

1 глава лук

200 г крема сирене

сол на вкус

1 ч.л. кориандър

1 ч.л. олио

черен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Запържете нарязаните гъби, прибавете ситно нарязания лук и гответе на силен огън за 15 минути. Подправете на вкус и оставете да се готвят. Изцедете излишната вода, добавете крема сиренето, подправките и пасирайте, охладете и сервирайте.

Още по темата
Още по темата
Пастет от авокадо и сьомга
Нарежете рибата на дребно и отделете кората и вътрешната костилка на авокадото. В подходящ съд ги смесете заедно с шерито, зехтина, обезкостените маслини, свареното...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц