Бифтек

Бифтек Лакомник
Бифтек
Време за приготвяне
Приготвяне
1 час
Порции
Порции
6
Автор
Ани Александрова
Лакомник Необходими продукти

600 г телешка кайма
6 яйца
1 глава лук
1 с.л. горчица
2 с.л. олио
сол
черен пипер
магданоз
олио за пържене

Начин на приготвянe

Каймата се омесва с нарязания лук, горчица, олио, магданоз, сол и черен пипер. Сместа се омесва добре и се разделя на 6 части. Оформят се големи кюфтета с дебелина около 2 см и се пържат в олиото. Изпържват се 6 яйца на очи. Бифтекът се сервира върху пържена филия хляб, отгоре се слага яйцето и се поръсва с магданоз.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц