Ароматни шницели

Ароматни шницели Лакомник

Бързи, лесни и вкусни ароматни шницели

Ароматни шницели
Време за приготвяне
Приготвяне
40 мин
Порции
Порции
2
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

2 свински шницела

1 главичка лук

1/2  ч.л. босилек

1/2 ч.л. мащерка

250 г домати

150-200 г настърган кашкавал

250 г гъби

250 г доматен сок

сол

черен пипер

олио

Начин на приготвянe

Шницелите се натриват със сол, черен пипер, босилек и мащерка. Пържат се в олиото от двете страни. Изваждат се и в същата мазнина се запържват поръсените със сол и черен пипер филийки домати. Шницелите се нареждат върху доматите, ограждат се със задушените в масло гъби и се заливат с доматения сос. Сервират се поръсени с настърган кашкавал.

Още по темата
Още по темата
Свински шницел с гъбен сос
Поръсват се шницелите (предварително подсушени) със сол и черен пипер и се овалват леко в брашно. Пържат се в загрят зехтин (олио) за по около 3-4 минути от всяка...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц