Яйчен пастет

Яйчен пастет Лакомник

Лесно и вкусно предястие за гости

Яйчен пастет
Време за приготвяне
Приготвяне
25 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

6 яйца

350 г сирене (извара)

3-4 скилидки чесън

1 стрък пресен лук

олио

Начин на приготвянe

Яйцата се сваряват. Сиренето се настъргва или се смачква с вилица. Прибавят се пасирания чесън, нарязания на ситно лук, настърганите на ситно ренде яйца и олио, докато стане смес, която да е подходяща по гъстота за намазване. 

Още по темата
Още по темата
Пастет от кестени с червено вино
Половината от сварените предварително кестени да се режат на ситно. Останалата част от тях се смила с пасатор. Ако не разполагате с такъв, можете да ги прекарате през...
Напиши коментар »
(1)
Пих това- имах торбички под очите,лош дъх от устата,пъпки по кожата Ефектът е просто чудесен. Чувствам се млада и здрава. Откакто преминах курса, нито веднъж не съм боледувала. Препоръчвам го на всички http://bit.ly/2BoziwH
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц