Тилапия в бадемова панировка

Тилапия в бадемова панировка Лакомник
Тилапия в бадемова панировка
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

2 филета от тилапия

½ ч.ч. бадеми, нарязани на ситно

2 с.л. галета

1 ч.л. сух чесън

черен пипер на вкус

1 с.л. горчица

2 с.л. зехтин

1 с.л. копър, нарязан на ситно

Начин на приготвянe

Пасирайте бадемите заедно с галетата, черен пипер на вкус и чесъна. Намажете рибата с горчица от всички страни и я панирайте със сместа от бадемите. Загрейте зехтина и запържете рибата за около 3 минути от двете страни. Сервирайте тилапията поръсена с копър и гарнирана със зеленчуци.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц