Спагети с рукола на Албена Денкова

Спагети с рукола на Албена Денкова Лакомник
Спагети с рукола на Албена Денкова
Автор:Лакомник

Световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова в последните години е отдадена на семейството си. Тя признава, че в активната си спортна кариера не имала време изобщо да се застоява в кухнята. Сега обаче й доставя удоволствие.

Необходими продукти:

200 г телиатели паста

шепа рукола

1/2 чаша печени бадеми

1 скилидка чесън

1/4 ч. л. лют червен пипер

кора и сок от 1/2 лимон

1/2 ч.л. сол и пипер

1 с. л. пармезан

Начин на приготвяне:

Сгответе телиателите според инструкциите на пакета. Разбийте в кухненски робот руколата с орехите, чесъна, лютия червен пипер, лимона, солта, черния пипер и пармезана. Изцедете телиателите, като запазите  1/4 чаша от водата. Смесете запазената вода със сместа от рукола, след това разбъркайте със спагетите, докато се комбинират.

Още по темата
Още по темата
Жени Марчева готви по рецепти на съпруга си
Ако съпругът на Жени Марчева някога реши да отвори ресторант, безспорно ще пожъне голям успех. Това често му казва самата тя, защото Мартин е страхотен кулинар и има...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц